Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van den Brand verrast ook zichzelf in Ster ZLM

Vrijdag 17 juni 2016

Elite men - Twan van den Brand verraste ook zichzelf in de Ster ZLM Toer. Voor de tweede dag op rij trok de Brabander van Team Piels ten aanval. Hij hield er de leiderstrui in het bergklassement aan over.

"Ik weet ook niet waar ik het vandaan haal momenteel, maar het gaat als vanzelf, eigenlijk al weken. Mensen proberen me te overtuigen dat ik vol voor de weg moet kiezen, maar daar ben ik nog niet helemaal uit. Ik wilde er vandaag opnieuw voor gaan. Ik hoopte dat we na de heuvels gezelschap kregen van een grotere groep en ik weer tot de finale mee kon doen. Maar het was een groot peloton wat uiteindelijk weer samen kwam. Het mag de pret niet drukken, ik ben er heel blij mee." 

Goed voor contractonderhandelingen

Ook ploegleider Sjaak van Hooft was blij met de prestatie van zijn renner. "We hebben een volle ziekenboeg en eigenlijk konden we maar net met acht man starten in deze ronde. Door de goede prestaties van onder meer Twan valt dat niet zo op. We kunnen de zege wel gebruiken in deze periode met ziekte en tegenslagen en natuurlijk de dood van Gijs Verdick. Maar ook vanwege de sponsoronderhandelingen van Piels voor komend jaar is dit heel belangrijk. Zeker omdat we gisteren ook in Oss een hoofdrol opeisten met Twan, vlakbij de thuishaven van Piels."

Foto: © Sportfoto

 

 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl