Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Kruijswijk blijft twee jaar langer bij Lotto-Jumbo

Vrijdag 08 juli 2016

Elite men - Hoewel zijn naam in de media al aan diverse andere ploegen werd gelinkt - waarbij de naam van Team Sky het meest nadrukkelijk rond zoemde - meldt Steven Kruijswijk dat hij tot eind 2018 bij Lotto-Jumbo blijft rijden.

Daarmee wordt het nieuws van deze morgen uit De Telegraaf bevestigd. Volgens de krant heeft met name co-sponsor Brand Loyalty zich hard gemaakt voor het blijven van de Brabander, die op weg leek de Giro te winnen dit jaar. Een fikse salarisverhoging en versterking in de bergen zijn Kruijswijk beloofd om hem over de streep te trekken. 

"Ik ben erg blij met het vooruitzicht om de komende twee jaar bij Team Lotto-Jumbo te rijden. Het team heeft met de klassementstrein en de sprinttrein een ambitieus plan richting 2018. Ik heb er vertrouwen in dat we gezamenlijk deze ambities kunnen waar maken. Met de sportieve begeleiding, technische en ondersteunende staf van de ploeg wil ik graag samenwerken. De afgelopen Giro d’Italia heeft mij hierin de bevestiging gegeven. Dat geeft mij veel vertrouwen voor de toekomst" aldus de renner zelf.

Foto: © Sportfoto/Oscar de Waele



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl