Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Opvolger Giant-Alpecin presenteert zich op zesdaagse

Maandag 18 juli 2016

Elite men - De Zesdaagse van Rotterdam ontvangt op de openingsdag van zijn 35e editie de UCI WorldTour formatie van Team Giant-Alpecin.

De van oorsprong Nederlandse wielerploeg maakte vorige week bekend dat reisorganisatie Sunweb voor drie jaar aan het team verbonden zal zijn. Op donderdag 5 januari toont het team zich in Rotterdam Ahoy voor het eerst in de outfit van de nieuwe hoofdsponsor aan het grote publiek. 

Teammanager Iwan Spekenbrink van Giant-Alpecin: "Het is een mooie gelegenheid om op de Zesdaagse van Rotterdam de ploeg te kunnen presenteren. Het is het eerste wielerevenement van het jaar en een kans om ons te tonen aan duizenden Nederlandse wielerfans. Daarbij heeft de Rotterdamse Zesdaagse een frisse kijk op de wielersport en een setting waarin wij en onze renners ons zullen thuis voelen om het wielerseizoen geïnspireerd te kunnen starten. Niet alleen de mannen van Team Giant-Alpecin, maar ook de vrouwen en ons development team geeft straks acte de présence in Ahoy.”

Wedstrijdleider Michael Zijlaard over de komst van Team Giant-Alpecin: "De Zesdaagse van Rotterdam maakt goede ontwikkelingen door. Onder meer het sterke rennersveld met brede top, het snelle en dynamische programma, de vernieuwingen op het middenterrein en de introductie van de beurs WielerPlaza hebben in korte tijd geleid tot verdere groei in het bezoekersaantal en de zakelijke interesse voor de Zesdaagse van Rotterdam. Dat nu ook wielerformaties die acteren op het hoogste internationale niveau de keuze maken om naar Rotterdam te komen is voor ons een bevestiging dat we op de goede weg zijn. We zijn dan ook verheugd dat een van de succesvolste formaties van de UCI WorldTour de Zesdaagse van Rotterdam als podium kiest om de ploeg aan het grote publiek te presenteren.”  

Ook ploegpresentatie Team Roompot - Oranje Peloton

Ook Team Roompot - Oranje Peloton heeft opnieuw de Zesdaagse van Rotterdam als podium gekozen om het team voor het nieuwe seizoen voor te stellen aan het Nederlandse publiek. De presentatie van de volledig Nederlandse profformatie vindt plaats op vrijdag 6 januari.

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl