Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Zes rensters blijven bij opvolger Rabo-Liv

Zondag 04 september 2016

Women - Marianne Vos weet ook in 2017 Kasia Niewiadoma aan haar zijde in haar wielerploeg, die dan met een nieuwe naam de weg op gaat. Rabobank stopt immers als sponsor.

De Poolse won deze week twee etappes in de Boels Rental Ladies Tour. Ook Yara Kastelijn, Jeanne Korevaar, Moniek Tenniglo en Nederlands kampioene Anouska Koster blijven bij de ploeg, zo vertelde manager Eric van den Boom. Bij de ploeg vertrekken Anna van der Breggen (Boels-Dolmans), Lucinda Brand (Liv-Plantur), Thalita de Jong (Lares-Waowdeal), Pauline Ferrand Prevot (voorlopig gestopt), Roxane Knetemann en Shara Gillow (Futuroscope).

Mooie mix

"We hebben een mooie mix van opkomend talent en rensters die zich al bewezen hebben. Niewiadoma en Vos reden immers beiden bij de eerste tien op de Olympische Spelen in Rio. We zijn momenteel bezig om te kijken naar versterkingen voor komend jaar. Het is jammer dat we een aantal rensters zien vertrekken. Zeker zal een rol gespeeld hebben dat er onzekerheid was voor komend seizoen, maar sommige rensters waren na een flink aantal jaren Rabo-Liv ook aan een nieuwe uitdaging toe" zei Van den Boom in Valkenburg.

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl