Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

MonkeyTown vraagt continentale status aan

Donderdag 29 september 2016

Elite men - De Noord-Hollandse Wielerploeg Monkey Town komt komend jaar een stapje hoger uit en wel op continentaal niveau. Samen met sponsor Edwin Groot, Ploegleider Dick Lof en ploegleider Paul Tabak is hiertoe besloten.

Aangezien Monkey Town dit jaar al een soort samenwerkingsverband heeft met de wielervereniging Noord-Holland, de club van Tabak, kwam er snel overeenstemming tussen de betrokkenen. Sponsor Edwin Groot, al jaren een groot wielerliefhebber en eigenaar van een flink aantal Monkey Town kinderspeelpaleizen - landelijk 33 vestigingen - verbond zich voor drie jaar aan de nieuwe combinatie.

Via Paul Tabak werd de Taiwanese rijwielproducent CKT aangetrokken als materiaalsponsor. Het nieuwe team zal plaats bieden aan een mix van jonge talenten maar ook aan renners die zich al bewezen hebben op continentaal niveau.

Tabak is nu ploegleider van Parkhotel Valkenburg, maar in het fusieproces tussen Team Destil-Piels en deze formatie, werd besloten dat deze ploeg geleid gaat worden door Han Vaanhold.

Foto: © Sportfoto

 

 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl