Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Vaste kern blijft bij Roompot-Oranje Peloton

Vrijdag 30 september 2016

Elite men - Tien renners van Roompot-Oranje Peloton hebben hun contract bij de Nederlandse pro continentale ploeg verlengd. Huub Duijn, Berden de Vries, Etienne van Empel, Jesper Asselman, Brian van Goethem, Andre Looij, Raymond Kreder, Sjoerd van Ginneken en Nick van der Lijke rijden ook in 2017 bij dit team.

Eerder verlengde Pieter Weening al voor twee seizoenen. “Mooi dat wij deze jongens in het komend jaar kunnen gaan helpen de volgende stap in hun ontwikkeling te zetten”, reageert teammanager Michael Zijlaard. “Naast onze negen nieuwe aanwinsten zijn dit toch degenen die er al een periode bij Roompot – Oranje Peloton op hebben zitten. Zij hebben een duidelijke groei doorgemaakt en wij zijn met zijn allen benieuwd hoe ver zij nog in hun carrière kunnen komen”.

Nadat eerder duidelijk werd dat Maurits Lammertink (Katusha), Antwan Tolhoek (Lotto.nl-Jumbo) en Wesley Kreder (Wanty-Groupe Gobert) de ploeg verlaten, kiest ook Michel Kreder voor een transfer. Hij tekende deze week een contract bij een nieuw buitenlands pro-continentaal team. Kai Reus en Johnny Hoogerland besloten te stoppen als wielrenner. Marc de Maar gaat verder als mountainbiker.

Foto: © Sportfoto Jesper Asselman won dit jaar de Ronde van Drenthe



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl