Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Tijdrit van 20 kilometer in Boels Ladies Tour

Dinsdag 08 november 2016

Women - De derde etappe van de komende Boels Ladies Tour wordt verreden in Roosendaal. Op de 31e augustus wacht de internationale wielertop bij de vrouwen een invidiuele tijdrit met start en finish in deze plaats.

De Boels Ladies Tour maakt in 2017 voor het eerst deel uit van de UCI Women's WorldTour, de belangrijkste reeks wedstrijden voor vrouwen.

Phile Poppe is namens het organiserende comité verheugd de beste wielrensters van de wereld in Roosendaal te mogen ontvangen komend jaar. Samen met de gemeente maakte zijn comité zich sterk voor de komst van de etappe. "Ik ben blij dat deze samenwerking ertoe geleid heeft de bevolking van Roosendaal een topwielerevenement voorgeschoteld krijgt." 

Thijs Rondhuis zegt als organisator van de Boels Ladies Tour uit te kijken naar de laatste dag van augustus in 2017. "We zijn blij wielerprovincie Brabant aan te kunnen doen met onze wedstrijd. Met een rit tegen de klok van twintig kilometer krijgen de rensters met klassementsambities de kans verschillen te maken. Bovendien is het voor de specialisten op dit onderdeel de ideale voorbereiding op het wereldkampioenschap tijdrijden in Bergen, dat een maand later plaats zal vinden."

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl