Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Jeroen Blijlevens ploegleider Vos bij WM3

Dinsdag 08 november 2016

Women - Jeroen Blijlevens keert terug aan de zijde van Marianne Vos als ploegleider. Per 1 januari wordt hij ploegleider bij haar nieuwe formatie WM3 Pro Cycling. Eerder vervulde hij die rol bij Nederland Bloeit en Rabo-Liv.

De Brabantse oud-prof tekende voor twee seizoenen“Het is schitterend om terug in de ploegleiderswagen te kunnen stappen. En dan ook nog eens op het allerhoogste niveau. Ik wil WM3 Pro Cycling en alle wielersportfans mijn toegevoegde waarde als ploegleider laten zien. We gaan voor klinkende overwinningen en werken met onze talenten aan een duurzame toekomst. De kampioenen en winnaars van morgen willen we verbeteren en klaarstomen voor het grote werk.”

Marianne Vos kijkt uit naar de hernieuwde samenwerking. “We hebben enkele jaren heel fijn en professioneel samengewerkt. Mede dankzij hem heb ik indertijd grote overwinningen binnengesleept en een belangrijke basis gelegd voor de successen die nadien kwamen. Hopelijk gaan we met WM3 Pro Cycling opnieuw de vruchten plukken van Jeroens expertise."

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl