Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Team Marianne Vos verruilt Giant voor Ridley

Donderdag 01 december 2016

Women - WM3 Pro Cycling rijdt vanaf komend seizoen op Ridley. De ploeg van Marianne Vos gaat een samenwerking aan van vijf jaar. Daarmee komt een einde aan het partnership met Giant dat bestond in de huidige formatie Rabo-Liv.

“Marianne Vos is bij ons in Paal-Beringen geweest en heeft ons damesgamma uitvoerig getest. Ze was uiterst enthousiast en zag het meteen zitten om hier de komende jaren op te rijden”, zegt CEO Jochim Aerts van Ridley Bikes. “Het wordt meer dan een gewone samenwerking. Marianne Vos en alle andere toprensters worden aansprekende ambassadrices van onze volledig vernieuwde damesgamma. De community fietsende vrouwen groeit wereldwijd razendsnel. Samen met WM3 Pro Cycling willen we deze nog bekender en vertrouwder maken met Ridley.”

Teammanager Eric van den Boom van WM3 Pro Cycling spreekt van een duurzame samenwerking. “Er ligt een vijfjarige overeenkomst. Ridley Bikes is als fietsfabrikant al een frontrunner. Door samen op te trekken willen we de positie van Ridley Bikes in de wielerwereld nog verder verstevigen”, zegt hij. “Wij zijn een multidisciplinair team. De wegcampagne heeft de hoogste prioriteit, maar we zijn ook actief in de cyclocross. Ridley Bikes kan ons in alle disciplines ondersteunen met de beste materialen. Zo dragen we op alle fronten bij aan innovatie.

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl