Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

De Maar toch niet naar Team Habitat

Woensdag 14 december 2016

Offroad - Marc de Maar en Team Habitat gaan toch niet met elkaar in zee in 2017. Volgens de Drentse renner  bleek tijdens het uitwerken van het definitieve contract dat de sportieve visies zodanig uiteen liepen, dat er is besloten de samenwerking per direct te beëindigen.

"Mijn sportieve ambities op de mountainbike veranderen echter niet. Het WK in het Duitse Singen staat nog steeds rood omcirkeld in mijn agenda. Ik heb de laatste weken snel moeten schakelen en zaken opnieuw moeten invullen dat heeft even geduurd maar ik heb inmiddels een team en sponsoren bereid gevonden met mij het avontuur aan te gaan!" De Maar komt nu uit voor het Team Grinta-Bestratingen, een Drentse formatie.

Volgens Habitat lag de basis voor het verschil in visie in de keuze van De Maar om voor een Chinees team op de weg te gaan fietsen. "Volgens onze sportieve visie is het niet mogelijk om, naast het koersen op de weg in Azië, ook nog op wereldniveau mountainbikemarathons te rijden’’, aldus team manager Maarten Kemperman. "In goed overleg is daarom besloten niet met elkaar verder te gaan, iets wat wij uiteraard betreuren. Wij snappen dat Marc deze kans niet kon laten lopen en wensen hem veel succes bij zijn verdere sportieve avonturen.’’

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl