Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Rucphen strikt Van der Haar en Meisen

Woensdag 18 januari 2017

Offroad - De voorbereidingen voor de zesde editie van de Internationale Cyclocrosswedstrijd Rucphen om de Grote Prijs M.J.Oomen Groep, zijn nagenoeg afgerond. Hoewel de wedstrijd een dag voor de WB in Hoogerheide plaats vindt, wist de organisatie enkele renners van naam te strikken.

Door de inzet van veel vrijwilligers is weer hard gewerkt aan het gereed maken van het parcours voor de Grote Prijs M.J. Oomen Groep, de Internationale Cyclocrosswedstrijd die op zaterdag 21 januari door de Stichting Wielerpromotion Rucphen voor de zesde maal georganiseerd wordt aan de Baanvelden in Rucphen. 

De wedstrijden zullen om 10 uur aanvangen met de wedstrijd voor amateurs, met daarna om 11 uur de nieuwelingen en om 12 uur de junioren. De dames starten om 13.30 uur en de elite/beloften om 15 uur. Ook dit jaar zal de toegang voor iedereen gratis zijn.

De Stichting Wielerpromotion Rucphen heeft tot nu toe bij de dames onder anderen Nikki Brammeier, Laura Verdonschot, Maud Kapthijns, Karen Verhestraeten en Aida Nuno Palacio vastgelegd en bij de elite/beloften  Lars van de Haar, David van der Poel, Stan Godrie, Sieben Wouters, Jim Aernouts, de Duitse kampioen Marcel Meisen - tweede bij de wereldbeker in Fiuggi - en de Spaanse kampioen Javier Ibanez.

Op zondag 24 januari wordt er ook een heel wedstrijdprogramma georganiseerd voor de trimfietser en voor de schooljeugd.

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl