Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Theo Bos verder in kleuren BEAT Cycling Club

Dinsdag 31 januari 2017

Track - Theo Bos is de komende maanden te aanschouwen in de kleuren van BEAT Cycling Club, een initiatief om een professionele ploeg te bouwen vanuit een clubstructuur.

Bos was begin januari einde contract bij Team Dimension Data, de ploeg waar hij al tekende voor hij zijn sprintambities op de baan nieuw leven in besloot te blazen. Het leidde hem naar de Olympische Spelen in Rio, waar de fel begeerde medaille uit bleef. Bos gaat zich nu richten op het wereldkampioenschap in Hongkong.

Theo Bos verklaart zijn stap als volgt: "Ik geloof in het clubmodel van BEAT en ik kijk ernaar uit om mijn bijdrage te leveren aan deze internationale club waar fietsers en fans de wielersport op het hoogste niveau kunnen beleven. ersoonlijk heb ik mijn zinnen voor de komende jaren opnieuw op de baan gezet en heb ik de ambitie om voor de medailles te gaan. Daarnaast wil ik ook verantwoordelijkheid nemen om te werken aan de continuïteit van de baansport en deze naar een hoger niveau te tillen via een professionele baanploeg. De komende maanden ga ik het traject in richting de WK in Hong Kong. Ik wil mijzelf op en top voorbereiden voor de kilometer, waar ik om de medailles wil gaan strijden.”

Foto: Beat Cycling

 



Eerder...

Track Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl