Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Bij WM3 is nog ruimte voor extra sponsors

Dinsdag 07 maart 2017

Women - WM3 Pro Cycling - de nieuwe formatie van Marianne Vos - heeft dankzij de nieuwe hoofdsponsor vijf jaar zekerheid. Maar de ploeg kan zeker nog extra geldschieters gebruiken. Zelfs een mede-hoofdsponsor.

Dat zegt manager Erik van den Boom in de nieuwe Cycling.be, waar ruim aandacht wordt geschonken aan de lange termijnplannen van dit vrouwenteam.. Hij is blij dat er een vervanger werd gevonden voor Rabobank.  Ondertussen kan er gezocht worden naar extra geldschieters, al liet Vos weten dat de ploeg financieel geen grote veren heeft moeten laten. “We doen het iets rustiger aan, maar er is geen grote stap terug gezet.” Toch mag het financiële jasje best wat ruimer. “Er is ruimte voor extra sponsoring”, meldde Van den Boom aan het tijdschrift. “Zelfs voor een mede-hoofdsponsor.”

Un het nieuwe nummer van Cycling.be komen ook Niki Terpstra, John Degenkolb, Greg van Avermaet, Lizzie Deignan en Annemarie Worst aan het woord. Ook lees je een uitgebreid dossier over Milaan-San Remo, krijg je nuttige trainingstips en ontdek je de Vlaamse poggio's en Luxemburg. Cycling.be is te koop in de betere Nederlandse kiosk, maar ook te lezen via Blendle.

Link op Blendle

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl