Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Gerco Pastoor naar Delta Cycling Rotterdam

Dinsdag 14 maart 2017

Elite men - Delta Cycling Rotterdam versterkt zich per direct met Gerco Pastoor. De 19-jarige renner uit Eemdijk tekent voor twee jaar bij de Rotterdamse ploeg. Hij maakt zeer waarschijnlijk komende zaterdag in de Ronde van Groningen zijn debuut in het groen-wit.

“Na het spijtige wegvallen van Jordi Sloof waren we naarstig opzoek naar een sterke renner om onze selectie aan te vullen,” vertelt teammanager Jim van den Berg. “Gerco heeft in de eerste koersen van dit jaar een bijzonder goede indruk achtergelaten en we denken bovendien dat hij heel goed past binnen de groep renners die we nu hebben en de filosofie die we volgen waarin we renners willen opleiden en verder brengen.”

Pastoor is in zijn nopjes met de overstap naar de Rotterdamse formatie. “Aan het einde van vorig jaar kocht ik nog een vermogensmeter bij de ploeg. Nu ben ik er zelf onderdeel van. Echt bizar. Ik had zelf de overstap zo snel nog niet verwacht. Ik keek behoorlijk op tegen Delta Cycling en zag de ploeg als het volgende doel op mijn weg. Dat dat nu al komt is fantastisch,” 

 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl