Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Terpstra vs Van Aert bij Rush Hour Nijmegen

Vrijdag 28 april 2017

Elite men - Wielercriterium Rush Hour heeft de toezegging van Niki Terpstra en Wout van Aert voor de eerste editie van deze wedstrijd.

Rush Hour is een wielerwedstrijd waarbij renners de behendigheid van een veldrijder moeten hebben en de snelheid van een wedstrijdrenner. Daarom is de organisatie verheugd dat voormalig winnaar van Parijs-Roubaix Niki Terpstra het opneemt tegen de wereldkampioen veldrijden Wout van Aert. De genoemde toppers maken onderdeel uit van een peloton van veertig profwielrenners die starten bij het innovatieve wielerconcept Rush Hour.

Niki Terpstra werd onlangs nog derde in de Ronde van Vlaanderen. Momenteel herstelt Terpstra van een valpartij veroorzaakt door materiaalpech, maar hij verwacht 100% fit aan de start te staan bij Rush Hour.

De renners rijden circa 20 ronden 2,4 kilometer dwars door het stadscentrum van Nijmegen over een spectaculair parcours. Op diverse pleinen staan LED-schermen om de afvalkoers te volgen. De organisatie verwacht 10.000 bezoekers. De wedstrijd is gratis toegankelijk en start om 19:00 uur op 12 mei op de Grote Markt in Nijmegen.

Foto: © Sportfoto

 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl