Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van der Breggen opnieuw tweede in California

Vrijdag 12 mei 2017

Women - Anna van der Breggen is tweede geworden in de tweede rit van de Tour of California. De renster van Boels-Dolmans moest dit keer alleen Katie Hall voor laten gaan.

De Amerikaanse van United Health Care nam ook de leiderstrui over van Van der Breggens ploeggenote Megan Guarnier, winnares van de openingsetappe.  Van der Breggen bezet nog altijd de tweede stek in het klassement. De olympisch kampioene won dit jaar al drie Women's WorldTour-wedstrijden Amstel Gold Race, Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik.

Van der Breggen opende zelf de aanval op anderhalve kilometer van de top, zag Hall op anderhalve kilometer van het einde terug komen waarna de Amerikaanse naar de winst soleerde. "We hebben ons best gedaan en ik denk ook niet dat we meer konden doen dan dit”, vertelde ze na afloop “Katie was vandaag gewoon te sterk. Daarom was het ook goed om met een voorsprong aan die slotklim te beginnen, maar helaas kwam ze nog weer sterk terug en reed ze me voorbij" aldus Van der Breggen, die hoopt het geel te heroveren in de laatste twee vlakke ritten.

Foto: © Sportfoto

 



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl