Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Tim Kerkhof wint Omloop der Kempen

Zondag 21 mei 2017

Elite men - Tim Kerkhof heeft de Omloop der Kempen gewonnen.  De renner van Destil-Piels won deze nationale klassieker door zich de snelste te tonen van een kopgroep.

Dylan Bouwmans van Metec-TKH eindigde als tweede. Hij kreeg ook de prijs voor de strijdlust. Robbert de Greef van Baby-Dump is derde geworden. Hij is de nieuwe leider in de topcompetitie, waarvoor deze wedstrijd mee telde. Ook Piotr Havik (Westland WV) en Martin Kelderman (Volharding) maakten deel uit van de kopgroep van vijf.

'Werd een keer tijd'

Kerkhof rekende zich in de finale wel rijk. "Het bleef lang gesloten, maar uiteindelijk reden we met vijf man weg. Ik wist dat de kans groot was dat ik kon winnen als alles bijeen was. Ik wist dat ik één van de rapsten was. Toen we het industrieterrein op reden en de groep daarachter niet in zicht was, was ik redelijk zeker. Het werd een keer tijd voor mij om te winnen. Het is ondertussen mei."

Foto: © Sportfoto

1. Tim Kerkhof (Destil-Piels), 2. Dylan Bouwmans (Metec-TKH), 3. Robbert de Greef (Baby-Dump), 4. Martin Kelderman (Volharding), 5. Piotr Havik (Westland WV), 6. Arvid de Kleijn (Baby-Dump), 7. Jeff Vermeulen (Destil-Piels), 8. Tijmen Eising (Metec-TKH), 9. Koos Jeroen KErs (Baby-Dump), 10. Jasper de Laat (Metec-TKH)



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl