Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Vijf WorldTour Teams in Ster ZLM Toer

Maandag 22 mei 2017

Elite men - De organisatie van de Ster ZML Toer, die van woensdag 14 juni tot en met zondag 18 juni verreden wordt, is er in geslaagd om vijf World Tour teams te contracteren.

Met de komst van Team Sunweb, Katusha-Alpecin, Lotto-Soudal, Quick Step Floors en LottoNL-Jumbo staan een groot deel van ’s werelds beste sprintersploegen aan het vertrek.

Naast de vijf World Tour teams komen nog twee ploegen naar de Nederlands-Belgische etappekoers, die begin juli ook van start gaan in de Tour de France. Dat zijn het Franse Cofidis en het Belgische Wanty-Groupe Gobert, twee pro continentale ploegen. Van datzelfde niveau doen ook het Nederlandse team Roompot-Nederlandse loterij en de Belgische teams Sport Vlaanderen-Baloise, Veranda’s Willems-Crelan en WB Veranclassic-Aqua Protect mee.

Vijf continentale teams uit Nederland en België completeren het deelnemersveld. Dat zijn uit Nederland het Baby Dump Cyclingteam, Destil-Jo Piels, Metec-THN en Monkey Town. Naast hen is het Belgische Telenet Fidea Lions van de partij.

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl