Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Sunweb mikt op ritzeges en groene trui in Tour

Woensdag 28 juni 2017

Tour de France - Team Sunweb mikt voor de komende Tour de France vooral op ritzeges. Dat doet men met sprinter Michael Matthews, die ook voor het groen hoopt te gaan in de Ronde van Frankrijk.

"We gaan proberen Michael zoveel mogelijk van voren te houden in de uitslagen van de vlakke ritten. Dan ben ik zijn laatste man. Hopelijk kan hij in de wat selectievere ritten wat uitlopen op zijn concurrenten. Dan is Nikias Arndt zijn laatste man. We hebben in de ploeg veel steun voor Michael in de gelederen" zegt kersvers kampioen Sinkeldam. Debutant Mike Teunissen vult aan. "We starten met onze blik op die groene trui. Blijkt dat niet haalbaar na een aantal dagen, dan gaat het puur om ritzeges." Matthews zelf zegt veel vertrouwen te hebben vlak voor de Tour. "We hebben in de Ronde van Zwitserland goed kunnen testen. Dat was belangrijk met het oog op de komende weken. Ik geloof in onze kansen." In de bergen krijgen Warren Barguil, Simon Geschke en Laurens ten Dam een vrije rol.

Foto: © Sportfoto/Dick Soepenberg Michael Matthews dolt met Nikias Arndt en Roy Curvers voor aanvang van de teampresentatie



Eerder...

Tour de France Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl