Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Eenkhoorn voor drie jaar naar Lotto-Jumbo

Dinsdag 01 augustus 2017

Elite men - Pascal Eenkhoorn rijdt de komende drie seizoenen bij Lotto-Jumbo. Tot die tijd rijdt hij voor het BMC Development Team.

Dit seizoen liet Eenkhoorn zich onder meer zien als beste jongere in de Tour de Normandie en de Rhône-Alpes Isère Tour. Daarnaast werd hij de afgelopen twee jaar tweede op het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden voor beloften.

Volgens Sportief Directeur Merijn Zeeman past het aantrekken van Eenkhoorn bij de filosofie van Team LottoNL-Jumbo: “We willen dat talenten zich bij ons team kunnen ontwikkelen en de tijd krijgen om goed te worden. Pascal is nog heel jong en heeft daarom een contract voor drie jaar gekregen. Het is een gedreven jongen. We moeten ontdekken wat zijn echte specialiteit is, maar hij is een goede tijdrijder en klimmer. Juist omdat hij jong is, willen we hem rustig brengen en hem door middel van een driejarige opleiding ontwikkelen tot een vaste waarde is ons team.”

Het driejarig contract geeft Eenkhoorn vertrouwen: “Het is een mooie kans om de komende seizoenen voor Team LottoNL-Jumbo te fietsen. Ploegleider Grischa Niermann en Merijn Zeeman contacteerden me in het begin van het jaar en na een goede test kwamen ze met een mooi plan voor de toekomst. Op basis daarvan heb ik voor dit team gekozen. Ik ben nog maar twintig en heb twee jaar bij de beloften gefietst, dus ik zal tijd nodig hebben om me aan te passen. Uit dit contract blijkt dat het team vertrouwen in me heeft.

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl