Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van de Ree en Rooijakkers naar Team Vos

Vrijdag 13 oktober 2017

Women - Monique van de Ree (29) en Pauliena Rooijakkers (24) zijn de twee nieuwste aanwinsten van Waowdeals Pro Cycling, de opvolger van WM3.

Monique van de Ree ziet een nieuwe uitdaging bij haar nieuwe team.  "Het is mooi om rensters van dit kaliber te ondersteunen. Dat is een rol die nieuw voor me is. Wellicht dat ik zo nu en dan ook een kans kan pakken als dat in het teamplan past. De Belgische klassiekers en Nederlandse omlopen in het voorjaar liggen me goed.”

Ook bij Pauliena Rooijakkers heeft de professionaliteit van de wielerformatie en haar organisatie de doorslag gegeven. “Ik wilde een nieuwe uitdaging die me verder brengt. Bij WaowDeals Pro Cycling heb ik het gevoel dat ik vervolgstappen in mijn carrière kan zetten. In eerste instantie zal ik vooral een ondersteunende rol krijgen, met name in de wedstrijden waarin het heuvelop gaat”, zegt de Brabantse, die op het strand nationaal en Europees kampioene is.

Eerder tekenden Marianne Vos, Anouska Koster, Jeanne Korevaar, Riejanne Markus, Yara Kastelijn, Rotem Gafinovitz, Sabrina Stultiens en Dani Rowe (King) al voor de formatie.

Foto: © Sportfoto Pauliena Rooijakkers reed eerder bij Boels-Dolmans en Parkhotel Valkenburg



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl