Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

IJsselstreek heeft selectie voor 2018 rond

Dinsdag 24 oktober 2017

Elite men - Wielervereniging De IJsselstreek verwelkomt zeven nieuwkomers in de selectie voor 2018. De bekendste is Brian Bulgac uit Almere, die prof was bij Lotto-Jumbo, Lotto-Soudal en Giant-Alpecin.

Ook Gino Vierhouten, Gerben Oldenkamp, Danny Kroeze, Adrik Elzing, Ikra Buwalda en Thomas Arends komen de ploeg versterken. De laatste twee komen over van de juniorenformatie. Van de huidige ploeg blijven tien renners over.  Het gaat om Jurgen Timmerman, Maarten Vierhout, Henri Mol,  Arjan Arentsen, Rik Wielink, Marien Bogerd, Kevin Coster, Harro Groeneveld, Jelmer Arensdhorst en Maarten Junte. Dat betekent een flinke wisseling van de wacht. Jasper Schouten (Dronten) vertrekt bij de ploeg, hij gaat naar Baby-Dump.

Ploegleider Marc Zonnebelt: "We zijn er best trots op dat we een renner naar een hoger niveau hebben kunnen helpen. Ook ons gehele team heeft een hoger niveau in vergelijking met 2017. We zijn begonnen de selectie vorig jaar een kwaliteitsimpuls te geven, maar wilden ook kansen bieden aan de toenmalige leden. Iedereen heeft zijn kans gehad vorig jaar en de best tien zijn gebleven. Met de komst van enkele sterke renners hopen we weer beter voor de dag te komen. De negende plek op het NCK in Dronten – waar we het beste team waren met alleen clubrenners – was een eerste bevestiging van wat we kunnen. Dat willen we komend jaar vaker laten zien.”

Foto: © Sportfoto

 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl