Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Maas en Mengoulas naar Beat Cycling Club

Maandag 20 november 2017

Elite men - Danny Maas en Alex Mengoulas rijden komend jaar voor de nieuwe continentale wegformatie van BEAT Cycling Club.

De twee worden ploeggenoten van Piotr Havik, Bas Tietema en de Vlaming Arjen Livyns.

Coach Egon van Kessel legt uit waarom juist deze renners een aanvulling zijn voor de ploeg: “Waar we met Piotr Havik, Arjen Livyns en Bas Tietema renners met ervaring in huis haalden, halen we met Danny Maas en Alex Mengoulas twee jonge renners aan boord die afgelopen seizoen actief waren bij hun respectievelijke clubs. Danny en Alex zijn onze benjamins van de ploeg. Naast gevestigde talenten binnenhalen, vinden wij het ook belangrijk om te investeren in jong talent en juist die verhalen, rondom talentontwikkeling, te vertellen komend seizoen.

"Danny is een jongen met sprinterscapaciteiten en Alex heeft meermaals bewezen over een sterke tijdrit te beschikken. Wij willen hen de kans geven om zich de komende jaren in de schaduw van de andere renners verder te ontwikkelen door ze goed te begeleiden. Komend seizoen gaat voor beide renners een jaar worden waarin ze veel kunnen leren van hun ploeggenoten en wellicht al een mooie stap kunnen zetten.”

 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl