Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Belkin zet in op Hofland in Keulen

Donderdag 17 april 2014

Elite men - In Rund um Köln is maandag Moreno Hofland de troef van Team Belkin. De ploeg gaat ervan uit dat er gesprint gaat worden met een uitgedund peloton. Voor het scenario van een echte massasprint heeft de formatie van Richard Plugge ook Theo Bos nog achter de hand.

Ploegleider Michiel Elijzen belegde een heus trainingskamp in de voorbereiding op de Duitse eendagswedstrijd. "Moreno Hofland is onze kopman, maar met Jetse Bol, Theo Bos en Barry Markus hebben we nog meer snelle mannen. Het is in Köln altijd afwachten of het een massasprint wordt of dat een iets kleinere groep gaat sprinten voor de overwinning. Welk scenario de wedstrijd gaat beslissen, maakt ons niet zoveel uit, we hebben zoals gezegd meerdere snelle mannen. Wij willen in ieder geval aanwezig zijn en er een echte koers van maken.”

Hofland legt lat hoger

Moreno Hofland is de eerste man van Belkin. De Brabander denkt dat hij in staat moet zijn om een topklassering te noteren. “Ik heb me een beetje verdiept in de race en ik denk dat het parcours mij wel moet liggen. Ik voel me goed en hoop op een mooi resultaat. Na mijn goede voorjaar wil ik meer. Ik leg mezelf ook wel wat druk op. Ik weet nu dat ik bepaalde dingen kan en dus mag de lat wat mij wat betreft wat hoger. Tijdens de stage gaan we hard trainen, zodat we goed in orde aan de start verschijnen in Köln.” De ploeg bestaat uit: Jetse Bol, Theo Bos, Graeme Brown, Rick Flens, Moreno Hofland, Nick van der Lijke, Barry Markus en Dennis van Winden.

Foto: © Sportfoto

 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl