Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Sprintersbal verwacht in World Ports Classic

Donderdag 24 april 2014

Elite men - De organisatie van de World Ports Classic rekent in de derde editie van hun wedstrijd - verreden op 24 en 25 mei - op de komst van enkele snelle mannen. André Greipel, Gerald Ciolek, Gert Steegmans, Theo Bos en Moreno Hofland staan op hun voorlopige startlijst. 

Een maand na de beëindiging van de grote voorjaarsklassiekers kunnen de liefhebbers van sprints en de meesters van de wind elkaar ontmoeten in België en Nederland. De details van de wedstrijd die voert van Rotterdam naar Antwerpen en vice versa werden deze ochtend onthuld. De wedstrijd begint met een 195 kilometer lange rit langs de kust. De open gedeelten kunnen bij voldoende wind voor afscheiding zorgen. De tweede dag lijkt meer voer voor de sprinters. Daarin kunnen ook seconden verdiend worden in tussentijdse sprints.  

Metec en De Rijke

Zoals eerder bekend werd gemaakt hebben de continentale teams van De Rijke en Metec van organisator ASO een uitnodiging gekregen om deel te nemen aan de World Ports Classic. Beide ploegen vormen samen met Team Belkin en Giant-Shimano het Nederlandse contingent op de deelnemerslijst. Verder staan de volgende teams aan het vertrek: OmegaPharma–QuickStep, Lotto-Belisol, Topsport Vlaanderen-Baloise, Wanty – Groupe Gobert, Wallonie - Bruxelles, AG2R La Mondiale, Team NetApp Endura, Bretagne - Séché Environnement, Cofidis, Solutions Crédits, Yellow Fluo, Astana Pro Team, MTN – Qhubeka, IAM Cycling en Katusha.

Foto: © ASO



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl