Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Vos hoopt op veel navolging met Team Brabant Sport

Donderdag 24 april 2014

Women - Op initiatief van Marianne Vos hebben onder andere Yuri van Gelder, Imke Schellekens-Bartels, Lars Boom, Nadine Broersen en Michael Schoenmaker zich verenigd in Team Brabant Sport. Brabant draagt haar topsporters op handen en deze sporters willen iets terug doen voor de provincie die zoveel toppers voortbrengt.

Marianne Vos zegt in een persbericht van de provincie over het nieuwe team: “Door ons als sporters te verenigen, kunnen wij onze kennis en ervaring over de waarde van (top)sport delen. Bovendien willen wij iedereen inspireren nog meer te gaan bewegen. Er wordt nergens zoveel gesport als in Brabant. Daar moeten wij samen trots en zuinig op zijn en hier willen wij ons voor inzetten. Wij roepen dan ook alle sporters uit Brabant op om in beweging te komen en teamgenoot te worden, om op deze wijze iedere inwoner van de provincie in beweging te krijgen. Samen sporten draagt bij tot een nog gezondere en beter presterende samenleving.”

Boom, Van Gendt en Van der Heijden

Behalve Marianne Vos zijn ook andere gerenommeerde sporters teamlid: Lars Boom (wielrennen), Daniëlle van de Donk (voetbal), Imke Schellekens-Bartels (dressuur), Twan van Gendt (BMX), Nadine Broersen (atletiek), Yuri van Gelder (turnen), Marcel Balkestein (hockey), Michiel van der Heijden (mountainbike), Kees Akerboom jr. (basketbal) en Michael Schoenmaker (zwemmen). De komende maanden sluiten nog meer Brabantse toppers aan. Daarnaast zitten Minke Booij (voormalig hockeyster), Gianne Romme (voormalig schaatser) en Anky van Grunsven (voormalig dressuuramazone) in de adviesraad van het team.  Brabanders die ook teamgenoot willen worden, kunnen teamgenoot worden van het team via de website van Team Brabant Sport.



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl