Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Telegraaf: 'Toekomst Team Belkin lijkt gered'

Maandag 21 juli 2014

Nieuws - De toekomst van Team Belkin lijkt gered. Lotto gaat volgens De Telegraaf de positie van Belkin over nemen op het tricot van de ploeg van manager Richard Plugge. Volgens de krant kiest Lotto voor een combinatie wielrennen-schaatsen door ook de schaatsformatie van Brand Loyalty - van Sven Kramer - te gaan ondersteunen.

De deal zou mogelijk al later vandaag worden bevestigd. Volgens andere geruchten gaan Bauke Mollema (Trek) en Lars Boom (Sky) de ploeg verlaten, maar die berichten zijn nog niet officieel. 

Arno de Jong, Marketing Directeur van De Lotto, laat in een reactie het volgede weten: "Lotto, onderdeel van De Lotto, heeft onlangs het initiatief genomen om schaatsploeg Team BrandLoyalty en het Belkin Pro Cycling Team bij elkaar te brengen om een unieke samenwerking te onderzoeken. Er worden op dit moment gesprekken gevoerd tussen alle betrokken partijen. Er is echter nog niets definitief. Lotto heeft ambities om als sponsor betrokken te zijn bij zowel de schaats- als wielerploeg. In welke vorm is op dit moment nog onduidelijk. Het is te vroeg om in te gaan op verdere details. Indien dat verandert, komen we met nieuws.Als alle partijen tot een akkoord komen, zullen de teams vooral op organisatorisch en commercieel vlak met elkaar samenwerken. Op sporttechnisch gebied blijven de ploegen gescheiden. Schaatscoach Jac Orie houdt zijn eigen begeleidingsstaf en datzelfde geldt voor algemeen directeur Richard Plugge van het Belkin Pro Cycling Team. De samenwerking kan leiden tot specifieke kennisoverdracht tussen de teams waarmee de sporters optimaal gefaciliteerd kunnen worden."

Foto: ASO



Eerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl