Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Lindeman voor twee jaar naar opvolger Belkin

Woensdag 20 augustus 2014

Elite men - Belkin heeft zich voor de komende twee jaren versterk met Bert-Jan Lindeman. De Drent reed het afgelopen seizoen bij het Rabobank Development Team. Daarvoor was hij prof bij Vacansoleil-DCM. “Dit is een prachtige stap”, aldus Lindeman.

“Deze overgang is een droom die uitkomt. Team Belkin heeft een goede structuur en de renners krijgen hier echt de mogelijkheid om zich te ontwikkelen. Het is een Nederlandse WorldTour-formatie waar renners een goed programma kunnen rijden. Dat is voor mij allebei heel belangrijk. Ik krijg hier echt de kans om te laten zien wat ik waard ben. Ik heb ook het gevoel dat de ploeg er veel vertrouwen in heeft. Ik kom van het Rabobank Development Team en daar heb ik goed gepresteerd. In het verleden was die ploeg het opleidingsteam van Team Belkin. Ik kan hier op vergelijkbare voet verder. Ik heb een contract voor twee jaar getekend en ben daar heel blij mee. Ik kan hier echt mee vooruit. Ik ben de Rabobank dankbaar voor de kans die ze mij hebben gegeven. Bij Team Belkin hoop ik mij te kunnen richten op de voorjaarsklassiekers, al gaat het dit seizoen bergop ook goed.”

AD Sportwereld meldt dat Stef Clement na jaren trouwe dienst bij Belkin en diens voorgangers Rabobank en Blanco een nieuwe werkgever heeft gevonden in IAM Cycling. In het begin van zijn loopbaan reed de Brabander voor Bouygues.



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl