Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

AA Drink Cycling Team houdt op te bestaan

Donderdag 18 september 2014

Offroad - Na een aantal seizoenen is er een einde gekomen aan het AA Cycling Team in het veld. Bart Aernouts heeft met wederzijds goedvinden de Nederlandse formatie van AA Drink verlaten en gaat komende winter in actie komen voor Corendon-Kwadro. Eddy van IJzendoorn is weer in Natubalans-shirt te zien.

Vorige winter werd Van IJzendoorn nog aangekondigd bij het team, nadat Thijs van Amerongen eerder al overstapte naar Telenet-Fidea. Sponsor AA Drink focust zich steeds meer op de sponsoring van het Crelan-AA Drink Team van Sven Nys. Dat betekent ook dat er minder budget in de baansport wordt gestoken, zo melden ingewijden.

Nederlands paspoort

Aernouts wordt ploeggenoot van Martin Bina en Radomir Simunek bij Corendon-Kwadro. De Belg reed voor AA Drink ook al bij Rabobank in Nederlandse dienst en overwoog nog kort een Nederlands paspoort aan te vragen.

Natubalans redt weer

Van IJzendoorn laat weten dat er aan zijn contract niets veranderd, maar dat Natubalans opnieuw de hoofdsponsor op zijn shirt is, net als vorig seizoen. Wel is hij te zien op Ridley Bikes. "Ik heb het AA Drink-shirt een paar maanden gedragen, maar in de winter zal dat niet het geval zijn. Voor mij staat voorop dat ik opgelucht ben dat ik toch mijn seizoen zoals gepland kan afmaken." In het verleden waren ook Richard Groenendaal, Lars van der Haar en Thijs Al in het shirt te bewonderen.

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl