Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Giant-Shimano en Belkin voor Omloop Houtland

Dinsdag 23 september 2014

Elite men - Tijdens het wereldkampioenschap op de weg in Ponferrada koerst het profpeloton gewoon door. Zo staat woensdag de Omloop van het Houtland op het programma. Giant-Shimano en Belkin gaan er met vertrouwen naar toe, zo laat men weten.

Giant-Shimano wil nog maar eens de kaart van Marcel Kittel trekken, de Duitse sprinter die onder meer in de Giro en de Tour al zo succesvol was voor de ploeg van manager Iwan Spekenbrink. Hij vindt onder anderen Roy Curvers, Ramon Sinkeldam, Daan Olivier en Tom Stamsnijder aan zijn zijde. Ook Bert de Backer, Dries Devenyns en Cheng Ji zijn van de partij ind e ploeg van Marc Reef, die de geblesseerde ploegleider Rudie Kemna nog maar eens vervangt.

Bos en Hofland

Bij Belkin zijn Theo Bos en Moreno Hofland de beoogde troeven. De Brabander reed na het verlaten van de Vuelta dit weekeinde weer zijn eerste koers en denkt weer op zij snelle benen te kunnen vertrouwen. Ook Jetse Bol, Lars Boom, Graeme Brown,  Nick van der Lijke, Barry Markus, Bram Tankink, Maarten Wynants en Dennis van Winden zijn van de partij namens Belkin. De ploeg maakt daarmee gebruik van de mogelijkheid om met tien man te starten. "Dat geeft meer mogelijkheden" weet ploegleider Frans Maassen.

 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl