Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Le Tour Utrecht kleurt Bike Motion geel

Woensdag 15 oktober 2014

Nieuws - Met een knalgeel programma warmt Le Tour Utrecht alle fietsliefhebbers op die de Bike Motion op 17, 18 en 19 oktober in de Jaarbeurs Utrecht bezoeken. Als vooruitblik op Le Grand Départ volgend jaar wordt een tipje van de sluier opgelicht over het 100-dagen-programma waarin allerlei activiteiten plaatsvinden op het gebied van sport, cultuur, kennis en economie.

Le Tour Utrecht gaat de samenwerking aan met een groep ambassadeurs die het vrouwenwielrennen een warm hart toedragen, waaronder Marianne Vos. Samen wordt er gewerkt aan het achterlaten van een blijvende stempel in het wielrennen.  Onlangs heeft Lars Boom het Utrechtse tijdritparcours gefietst van 13,7 km voor gebruik in een Tacx-trainer. Op de Bike Motion kunnen bezoekers een deel van dit parcours fietsen en zichzelf zo meten met de profs.

De Le Tour Utrecht stand staat in hal 10 van de Jaarbeurs tegenover het Fietspodium en het Belgisch Biercafé. De stand blijft ook op 20 oktober staan, tijdens de dag voor de vakhandel.

Foto:  © Skoda



Eerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl