Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van der Velde buschauffeur bij Roompot Orange

Donderdag 30 oktober 2014

Elite men - Johan van der Velde komt in het nieuwe jaar in dienst van Roompot Orange Cycling. De Nederlandse pro continentale formatie heeft de Brabantse oud-prof aangesteld als buschauffeur van de kersverse ploeg. Dat maakt de ploeg bekend

Michael Zijlaard is blij met de komst van Van der Velde. "Johan heeft natuurlijk heel wat meegemaakt. Op de fiets en ook na zijn actieve loopbaan. Zijn passie voor de sport heeft hem op moeilijke momenten op de been gehouden. En onderschat de rol van de chauffeur niet. Als een man als Johan straks na een mindere wedstrijd bij die jonge gasten een hand op de schouder legt en zegt 'morgen weer een dag', dan doet dat wel wat”.

Naast de uitbreiding van de staf met de inmiddels 57-jarige Brabander heeft Roompot/Orange Cycling vanavond ook overeenstemming bereikt met een nieuwe sponsor. Het Zeeuwse bedrijf Weststrate (veelzijdig specialist in verpakkingen, kantoorartikelen, kantoorinrichting en facilitaire producten) wordt partner van de ploeg en zal een plaats krijgen op de achterzijde van het shirt.

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl