Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van den Boom manager, Moerenhout ploegleider Rabo-Liv

Vrijdag 31 oktober 2014

Women - Het Rabo Liv Team gaat het nieuwe wielerseizoen in met een andere structuur van het management-team. Koos Moerenhout, tot en met dit wielerseizoen zowel ploegleider als team-manager, zal zich in 2015 alleen nog op het sporttechnische aspect rond wedstrijden richten.

De oud-prof zal nog nadrukkelijker dan voorheen optreden als eerste ploegleider. Eric van den Boom,  tot voor kort tweede ploegleider, wordt de nieuwe team-manager/algemeen directeur. Hij treedt terug als ploegleider. Naar een opvolger van Van den Boom in de begeleidersstaf wordt gezocht. De combinatie van eerste ploegleider en team-manager werd door alle partijen binnen de ploeg als verre van ideaal beschouwd. Koos Moerenhout moest zijn aandacht op teveel gebieden richten. In overleg is de structuur van het management aangepast en is Eric van den Boom bereid gevonden de taken van Koos Moerenhout als team-manager volledig over te nemen. Van den Boom stopt uiteraard als ploegleider. 
Van den Boom: “Misschien zal ik de plek achter het stuur van de ploegleiderswagen wel even missen, maar deze functie zie ik als is een enorme uitdaging. Ik denk ook, dat het goed is dat de functies van ploegleider en team-manager gescheiden zijn. Goed voor de ploeg en goed voor Koos die in zijn dubbelfunctie wel heel erg veel moest doen.



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl