Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

KNWU-selectie voor wereldbeker Namen

Maandag 15 december 2014

Offroad - Bondscoach Johan Lammerts reist zondag met een grote groep veldrijders af naar de wereldbekerveldrit van Namen. Marianne Vos is - zoals eerder gemeld - weer van de partij en bij de mannen valt op dat Gert-Jan Bosman een kans krijgt.

De Drent van ZZPR.nl-Orange Babies maakt zijn opwachting naast Lars van der Haar, Corné van Kessel, Thijs van Amerongen, Niels Wubben, David van der Poel en Twan van den Brand. De geblesseerde Eddy van IJzendoorn ontbreekt uiteraard.   

Eerste cross Vos

Voor Marianne Vos wordt het de eerste veldrit van deze winter. De Brabantse was vorige week nog met de KNWU-wegploeg op trainingskamp in Florida. Maud Kaptheijns krijgt na haar sterke weekeinde ook een kans zich te tonen. Verder rijden voor ons land Sabrian Stultiens, Sophie de Boer, Sanne van Paassen, Reza Hormes-Ravenstijn, Lizzy Witlox en Bianca van den Hoek.  

Van der Poel

Na twee wereldbekers zonder beloften en junioren zijn deze twee categorieën in Namen wel weer van de partij. En dus rijdt Mathieu van der Poel in zijn eigen beloftencategorie, samen met Stan Godrie, Sieben Wouters, Martijn Budding, Joris Nieuwenhuis en Richard Jansen. Bij de junioren werden Max Gulickx, Thijs Wolsink, Jens Dekker, Maik van der Heijden, Wesley Floren en Mitch Groot aangewezen.

Foto: © Sportfoto

 

 

 



Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl