Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Mollema heeft eerste koersen voor 2015 staan

Dinsdag 16 december 2014

Elite men - Bauke Mollema heeft al iets van duiding gegeven over de wedstrijden die in 2015 op zijn kalender staan. Tegen Biciclismo laat hij door schemeren dat de Ronde van Murcia (14 februari), de Clasica Almeria (15 februari) en de Ruta del Sol (18-22 februari)  door hem worden gereden.

Mogelijk rijdt hij daarvoor ook al elders. Na de genoemde Spaanse koersen is het nog niet zeker of de nieuwe kopman van Trek Parijs-Nice gaat rijden of de Tirreno-Adriatico. Zekerheden zijn wel de Amstel Gold Race, de Waalse Pijl, Luik-Bastenaken-Luik en de Tour de France. 

Knechtenrol op WK

Tegen Biciclismo zegt Mollema dat het WK-parcours in Richmond hem niet ligt. "De klimmetjes zijn te kort, maar ik zou wel willen starten om te werken voor Niki Terpstra, Lars Boom en Sebastian Langeveld, die wel op dat parcours uit de voeten kunnen." Ook zegt hij dat de overstap naar Trek goed aan voelt. "Ik was toe aan een nieuw gezichtspunt na acht jaar in dezelfde omgeving. Een nieuwe blik van ploegleiders en trainers. Ik ben op een leeftijd dat ik nog een stap kan maken en dat hoop ik hier te doen."

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl