Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Vos:''Ga ervan uit dat het goed komt''

Maandag 26 januari 2015

Women - Marianne Vos gaat ervan uit dat ze zaterdag haar wereldtitel met verve kan verdedigen. Zondag werd ze twaalfde bij de WB-finale in Hoogerheide als gevolg van hamstringproblemen. ''Ik ga ervan uit dat het probleem met wat rust minder wordt en dat het allemaal goed komt.''

Vos zal dan ook woensdag met de selectie afreizen naar Tabor en donderdag en vrijdag op het parcours trainen. "Alleen als er iets heel ernstigs gebeuren gaat, zal ik niet van start gaan. Maar daar ga ik niet van uit. De focus ligt nu op rust en gaat vanaf woensdag helemaal op het wereldkampioenschap. Ik wil mijn regenboogtrui graag behouden." 

Vroeg beginnen

De hamstringproblemen zullen naar haar verwachting verder geen rol spelen in de opbouw van het seizoen. "Na het WK veldrijden zit mijn crossseizoen erop en ga ik me richten op de weg. Dan is de tijdsdruk minder en zullen we het probleem zeker kunnen verhelpen. Ik start dit seizoen in de voorjaarsklassiekers, in de Strade Bianche, de Ronde van Vlaanderen en de Ronde van Drenthe om mee te beginnen. Ook zal ik een aantal MTB-wedstrijden rijden, zoals de wereldbekers in Europa, de Sunshine Cup op Cyprus en mogelijk het EK, om te kijken of ik perspectief heb richting Rio." Ook de Europese Spelen in Baku staan op haar programma.

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl