Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Heerlen opnieuw in etappeschema Eneco Tour

Vrijdag 27 februari 2015

Elite men - Op zaterdag 15 augustus start de koninginnerit van de Eneco Tour opnieuw in het centrum van Heerlen. Na het succes van vorig jaar heeft het college van Heerlen besloten dit evenement opnieuw naar de stad te halen.  

In 2015 wordt de Eneco Tour gereden van maandag 10 tot en met zondag 16 augustus. Voor de start op zaterdag 15 augustus hebben de gemeente Heerlen en organisator Golazo Sports een samenwerkingsovereenkomst afgesloten. Na de start wordt een lokale omloop en een tussensprint georganiseerd ter hoogte van de startplaats. Daarna koerst het peloton door Zuid-Limburg en eindigt in de middag in de Belgische Ardennen. Stichting Grand Ballon, die ook Flexpoint Limburgs Mooiste organiseert, neemt de lokale organisatie in Heerlen voor haar rekening.

Foto: zittend v.l.n.r. Rob Discart (Koersdirecteur), wethouder Martin de Beer, Dries Linssen (directeur Stichting Grand Ballon). Staand v.l.n.r.: Jesse Linssen (Operations Manager Stichting Grand Ballon), Herman Brinkhoff (Adjunct Koersdirecteur). Foto: Sanne Linssen’

 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl