Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Niki Terpstra hoopvol gestemd over voorjaar

Dinsdag 03 maart 2015

Elite men - Niki Terpstra zegt in Cycling.be ook nu er alles aan gedaan te hebben om te schitteren in de komende klassiekers. Hij is ervaren genoeg om te weten dat er nu eenmaal geen garanties zijn dat hij opnieuw een grote koers gaat winnen zoals vorig jaar Parijs-Roubaix.

"Het is mijn bedoeling om opnieuw mee te spelen in de finales, te zorgen dat ik daar dan weer ben. Als de vorm blijft zoals deze nu is, zullen ookZdenek Stybar en Tom Boonen, maar ook veel anderen binnen de ploeg in goeden doen zijn. En dan is het afwachten wat er uitrolt. Zolang je niet precies hetzelfde koersverloop hebt en dezelfde tegenstanders in dezelfde vorm, kun je niet automatisch hetzelfde resultaat verwachten. En dus weer winnnen. Ik zeg altijd: rijd een koers morgen over en je krijgt een andere afloop. In ieder geval, ik hoop dat er weer wat mooie resultaten voor me uitrollen!" Terpstra zegt ook blij te zijn met zeges als de Tour of Qatar en te hopen op het WK te schitteren.

Lees het volledige interview in het maartnummer van cycling.be magazine, nu in de winkel! Op de cover prijkt Marianne Vos, die in 2015 weer op meerdere disciplines wil uitblinken. In de Nederlandse editie ook een verhaal met Elis Ligtlee, de vice-wereldkampioene op de sprint.

 

 


Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl