Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Merida Benelux wil Dekker bij Lampre-Merida

Donderdag 05 maart 2015

Elite men - Direkteur Peter Koperdraad van Merida Benelux wil Thomas Dekker graag ingelijfd zien bij Lampre-Merida. "Wij willen de ploeg sowieso internationaler maken en zijn al enige tijd op zoek naar een renner uit de Benelux”, benadrukt  hij in De Telegraaf.

"Eind vorig jaar viel de naam Dekker al, maar toen werd zijn komst door de Italianen tegengehouden omdat ze wezen op zijn drie mindere jaren bij Garmin. Misschien dat zijn poging om het uurrecord aan te vallen wel indruk heeft gemaakt. Deze week gaan we opnieuw praten.” Lampre-Merida is een WorldTour-ploeg, net als Dekkers vorige werkgever Garmin-Sharp. Dekker rekende niet meer op een team van het hoogste niveau, hij zette in op een pro continenale formatie. 

Nadruk op jeugd

Teammanager Giuseppe Saronni schiet op Tuttobiciweb het plan af. "Ik heb veel respect voor de prestaties van Thomas Dekker, die zonder steun van een ploeg het werelduurrecord aan viel, maar we leggen de nadruk in ons team op de ontwikkeling van jonge renners. Dekker past niet in onze filosofie."

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl