Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Energiewacht Tour geheel live te zien op TV en internet

Dinsdag 17 maart 2015

Women - De Energiewacht Tour schrijft van 8 tot en met 12 april geschiedenis. Het wordt – zover de organisatie bekend - de eerste etappekoers voor vrouwen die  in zijn geheel live wordt uitgezonden op een aantal tv-kanalen en ook op internet zonder belemmeringen vanuit de hele wereld te volgen is.

Podium.TV zendt uit op de kabelnetwerken van UPC, ZIGGO (35) en KabelNoord (19) in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en een groot deel van Overijssel. Daarnaast worden alle programma's via internet (livestream) zowel direct als on demand beschikbaar gesteld. Ziggo en UPC zien het belang van de uitzendingen van Podium.TV en stellen voor de bijzondere(sport) evenementen zoals de Energiewacht Tour haar evenementen kanaal 12 beschikbaar.

Stephan Wielinga van Podium.TV is enthousiast over de samenwerking met de vrouwenwedstrijd die dit jaar door Groningen en Drenthe voert en een finale kent op het Duitse Waddeneiland Borkum. “Dit is een prachtig evenement om live in beeld te brengen. Podium.TV kan zich zo als de specialist van live evenementen profileren. De regionale zender zet naast twee motoren ook een helikopter in om de mooie provincies Groningen en Drenthe ook vanuit de lucht ruimschoots in beeld te brengen.” 

Daniëlle Lissenberg-Bekkering is als organisator van de Energiewacht Tour trots dat de noordelijke wielerwedstrijd geschiedenis gaat schrijven bij haar vijfde editie. “We zijn nooit uitdagingen uit de weg gegaan bij ons doel om zowel het internationale vrouwenwielrennen als de schoonheid van de provincie Groningen en haar directe omgeving onder de aandacht te brengen. Met de live-uitzendingen en de gehele programmering daarom heen zetten we opnieuw een stap, niet alleen als organisatie, maar ook als sport. Dit is een ontwikkeling waar ook het internationale vrouwenpeloton van gaat profiteren.” In totaal zal Podium.TV ruim 20 uur aandacht aan de Energiewacht Tour 2015 besteden, waarbij de herhalingen nog niet niet zijn mee gerekend.



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl