Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Kelderman gaat voor 'mooie uitslag' in Waalse Pijl

Dinsdag 21 april 2015

Elite men - Lotto-Jumbo zet woensdag in op Wilco Kelderman en de Duitser Paul Martens in de Waalse Pijl. Kelderman hoopt een 'mooie uitslag' neer te zetten en doet tegelijkertijd al huiswerk voor de Tour de France.

Kelderman is na zijn optreden in de Amstel Gold Race klaar voor de Waalse Pijl. Hij hoopt op de Muur van Huy op een mooi resultaat. “Het ging in de Amstel beter dan verwacht”, aldus de Barnevelder, die vorige week nog ziek was. “Ik voelde me heel goed in de finale. Ik kon zelfs aanvallen. Daar word ik alleen maar sterker van. Met het oog op de Waalse Pijl is dat goed. Ik ga woensdag voor een mooie uitslag. Met het oog op de Tour de France-etappe die over de Muur gaat is het ook zeer handig om de Waalse Pijl te rijden. Ik heb de klim al een paar keer verkend, maar in een koers is het toch altijd anders.”

Rentree Robert Gesink

Robert Gesink maakt in de Waalse Pijl zijn rentree na een verstoord voorjaar. Zeeman is verheugd dat hij weer over de Varssevelder kan beschikken. “Ik ben blij dat Robert terug is. Hij gaat kilometers maken en zijn seizoen écht beginnen.” Verder rijden Laurens ten Dam, Tom Leezer, Nick van der Lijke, Bert-Jan Lindeman en Mike Teunissen.

 

 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl