Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van Dijk last weer hoogtestage in

Maandag 04 mei 2015

Women - Ellen van Dijk heeft een punt achter haar eerste seizoenshelft gezet en gaat vanaf morgen op hoogtestage in de Sierra Nevada om zich voor te bereiden op de volgende belangrijke afspraken in het seizoen zoals de tijdrit op de Europese Spelen en het NK Tijdrijden in Emmen.

"Ik heb twee jaar geen hoogtestage gehad, maar ik hoop dat een dergelijke voorbereiding nu even een nieuwe push aan mijn seizoen kan geven. Het is in het verleden altijd goed bevallen en ook mentaal kun je even helemaal je hoofd leeg maken." De renster van Boels-Dolmans won een rit in de Ladies Tour of Qatar, was tweede in de Omloop Het Nieuwsblad, derde in de Ronde van Drenthe en won onlangs de tijdrit in Borsele. "Die laatste zege was heel welkom, ook omdat het in de wegwedstrijden daarvoor juist net wat minder draaide. Het was goed voor de moraal. Het liefst had ik er nog een podiumplaats in Overijssel bij gedaan, maar dat lukte helaas net niet. Ik probeerde tevergeefs weg te komen en werd uiteindelijk vierde. Nu op naar het volgende deel van het seizoen."

Geen Vos Classic

Ook de andere rensters van Boels-Dolmans lassen momenteel een wedstrijdpauze in, zo komt de ploeg niet aan het vertrek van de Marianne Vos Classic komend weekeinde. Deze wedstrijd werd aanvankelijk eind mei verreden, maar werd verschoven in verband met de wedstrijdplanning van Marianne Vos.

Foto: © Sportfoto

Speel met met ons Giro-Spel en win VIP-kaarten voor het NK Emmen, een gesigneerd shirt van Lampre-Merida of Viva Emilia!

 



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl