Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Degenkolb gelooft in zijn kansen in Amstel

Dinsdag 05 mei 2015

Elite men - John Degenkolb kneep dit voorseizoen hard en resoluut in de remmen na de door hem gewonnen Parijs-Roubaix, maar voor de komende jaren overweegt hij ook de Amstel Gold Race in zijn programma op te nemen. Voor de TV zat hij met een dubbel gevoel te kijken naar de Nederlandse WT-klassieker.

Dat zegt hij tegen Cycling.be “Toen ik de koers bekeek, zag ik de mannen waar tegen ik streed in de voorjaarsklassiekers, van voren. Mannen als  Michael Matthews, Alejandro Valverde en Philippe Gilbert. Het is niet zo dat ik nu loop te balen. Ik won twee geweldige wedstrijden, het was tijd om te ontspannen, maar misschien moeten we nog wel een keer serieus kijken naar mijn mogelijkheden in deze wedstrijd.” Degenkolb vertelt over zijn groeiende zelfvertrouwen in de aanloop naar zijn zeges in Milaan-San Remo en Parijs-Roubaix, over zijn held Sean Kelly en over zijn ambities in de Tour en op het WK in Richmond.

Verder staan in Cycling.be interviews met Steven Kruijswijk, Richie Porte, Tom Dumoulin, Tiesj Bennoot en Floortje Mackaij. Lees hier meer.

Foto: © RCS

Speel mee met ons Giro-Spel en win VIP-kaarten voor het NK Emmen, een gesigneerd shirt van Lampre-Merida of Viva Emilia!



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl