Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Westra: 'Hopelijk nu goed in Tour'

Dinsdag 16 juni 2015

Elite men - Lieuwe Westra heeft zich met Astana terug getrokken op hoogtestage voor de ultieme voorbereiding op de Tour de France. Na een jaar met tamelijk veel tegenslag hoopt de Fries juist in de Ronde van Frankrijk over zijn topvorm te beschikken.

"In de Dauphiné was ik niet zo goed als vorig jaar, maar ik rolde er toch goed doorheen. Vlammen zat er niet in. Misschien heeft het voorjaar, met al die valpartijen, wel meer teweeg gebracht dan ik dacht. Hoe dan ook, ik zit nu weer op hoogte in Italië en train gewoon stevig door. Vorig jaar was ik in de Dauphiné echt super en was ik de Tour iets minder in vorm. Ik teken ervoor als dat nu andersom is. Over de vorm van mijn ploeggenoten: we liggen op schema en hebben goed getraind. Tot nu toe nog niet voluit met allemaal zware blokken, maar dat komt nog wel. We maken ons ook totaal geen zorgen over het resultaat in de Dauphiné."

Onder de eerste 500 deelnemers van ons Tourspel verloten we bidons van profploegen, waaronder Giant-Alpecin, Boels-Dolmans en Team Roompot:schrijf in!



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl