Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Greipel wint zijn tweede in Ster ZLM Toer

Vrijdag 19 juni 2015

Elite men - André Greipel heeft opnieuw gewonnen in de Ster ZLM Toer. Ditmaal sloeg hij zijn slag in Buchten. Daarmee verstevigt hij zijn leidende positie in de Nederlandse rittenkoers. Moreno Hofland (Lotto-Jumbo) strandde op de tweede plek. 

Iljo Keisse, Gianni Meersman, Roy Curvers, Roger Kluge, Patrick Konrad, Kristian Sabaragli, Jetse Bol, Stefan Poutsma, Jasper Hamelink en Twan Castelijns waren lang in de aanval, maar werden op weg naar Buchten ingerekend. 

Hofland trekt zich kritiek aan

Zijn ploegleider Erik Dekker was kritisch op Hofland de dag voordien omdat hij niet scherp genoeg was in de sprint. "Het voelde voor mijzelf ook als een gemiste kans”, analyseerde hij. “Ik vond dat ik niet fel genoeg was. Vandaag wilde ik kosten wat kost wel goed zitten. Ik kwam op tijd in goede positie en heb er voor gezorgd dat ik daarin bleef. Misschien was de kritiek van Erik wel even nodig. Je moet jezelf als sprinter elke keer opnieuw volledig opladen en gisteren dacht ik daar wat makkelijker over. Nu hou ik mezelf scherp en win ik bijna. Het scheelt bijna niets, daar baal ik wel van.”

Foto: © Sportfoto/Jos Kafoe

 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl