Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Nieuwe aanwinsten voor Parkhotel Valkenburg

Maandag 22 juni 2015

Elite men - Parkhotel Valkenburg heeft naast Marco Zanotti deze week een tweede Italiaanse wielrenner gecontracteerd. Per 1 juli maakt de 26-jarige Massimo Graziato deel uit van de Noord-Hollandse formatie. Eerder werd ook al de 21-jarige Thijs van Beusichem uit Zeewolde vastgelegd.

De aanvulling is noodzakelijk geworden gezien het grote aantal geblesseerde en niet inzetbare renners. Graziato, afkomstig uit Este bij Venetië, behoorde tot de beste belofterenners van Italië en maakte zijn profdebuut bij het Lampre-team waar hij drie jaar helper was van toprenners als o.a. Petacchi, Scarponi en Cunego. Dit jaar werd hij als kopman aangetrokken bij het Australische continentalteam African Wildlife Safaris cyclingteam maar dat bleek geen gelukkige keuze wat betreft het te rijden programma. Toen hij daarom op zoek ging naar wat anders kwam hij via zijn landgenoot Marco Zanotti in contact met de Alkmaarse formatie.

Onder de eerste 500 deelnemers van ons Tourspel verloten we bidons van profploegen, waaronder Giant-Alpecin, Boels-Dolmans en Team Roompot:schrijf in! 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl