Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Den Bosch wil plek Montréal in WB overnemen

Dinsdag 30 juni 2015

Offroad - Den Bosch heeft zich bij de internationale wielerbond UCI gemeld om eventueel de plaats van Montréal over te nemen in de wereldbekerreeks in het veld. Dat meldt Brabant Cycling.De Canadese organisator trok zich deze week terug als gevolg van een gebrek aan middelen.

Den Bosch wil graag deel uitmaken van de belangrijkste reeks in het veldrijden als derde Nederlandse organisatie na Hoogerheide en Valkenburg.  De wedstrijd staat op de kalender voor 10 oktober. "Nadat we het nieuws hoorden over de afmelding van Montreal, hebben we direct contact gezocht met de UCI en onszelf opnieuw kandidaat gesteld om een wereldbekerveldrit te organiseren. We voldoen aan alle randvoorwaarden die de UCI stelt voor de organisatie van een wereldbekerveldrit en hopen daarom dat ons verzoek nu wel gehonoreerd gaat worden” zegt Arie Slijters namens de organisatie op de bovengenoemde website.

Foto: © Sportfoto

Onder de eerste 500 deelnemers van ons Tourspel verloten we bidons van profploegen, waaronder Giant-Alpecin, Boels-Dolmans en Team Roompot. In het spel zelf win je een gesigneerd shirt van Giant-Alpecin, een sporttas met inhoud van Roompot-Oranje Peloton en het boek van Jeroen Wielaert Het Utrecht van de Tour :schrijf in!



Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl