Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Giant-Alpecin met 'veilige broek' naar Tour

Woensdag 01 juli 2015

Nieuws - Giant-Alpecin heeft met het oog op de Tour de France een speciale racebroek laten ontwikkelen samen met technologiepartner DSM. Volgens beide partijen scheurt dit kledingstuk minder snel en voorkomt het schaafwonden. teammanager Iwan Spekenbrink kan zo onnodige opgave worden voorkomen na een val.

DSM meldt: "‘s Werelds sterkste vezel, Dyneema van DSM, biedt extra bescherming te voor de dijen, de meest kwetsbare lichaamsdelen van wielrenners. De broeken voldoen niet alleen aan de essentiële comforteisen van de wielrenner, maar bieden ook betere bescherming, waardoor het risico op ernstige verwondingen vermindert. Deze innovatie bouwt voort op de technologie die DSM voor de Nederlandse wielerploeg voor de Olympische Spelen 2012 heeft ontwikkeld."

Onder de eerste 500 deelnemers van ons Tourspel verloten we bidons van profploegen, waaronder Giant-Alpecin, Boels-Dolmans en Team Roompot. In het spel zelf win je een gesigneerd shirt van Giant-Alpecin, een sporttas met inhoud van Roompot-Oranje Peloton en het boek van Jeroen Wielaert Het Utrecht van de Tour :schrijf in!



Eerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl