Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Rabo-Liv heeft bijzondere outfit Boels Ladies Tour gereed

Maandag 24 augustus 2015

Women - Het Rabo Liv Team rijdt in de Boels Rental Ladies Tour (1 – 6 september) eenmalig in een bijzondere outfit. Daarop staan de namen van veertig supporters van de ploeg. Zij hebben allen een bedrag gesponsord voor een plaats op het wielershirtje en steunen zo Jeugdsportfonds.

Na afloop worden de gedragen koerstruien geveild. Ook die opbrengsten gaan naar Jeugdsportfonds. De shirtsponsoractie heeft volgens het team de afgelopen periode een enorme vlucht genomen. De aanmeldingen komen niet alleen uit Nederland, maar ook uit België, Spanje, Engeland en zelfs Australië. Onder hen bevinden zich enkele ouders van rensters van het Rabo Liv Team."“Ik ben enorm trots op alle mensen die zich hebben ingezet voor deze crowdfundingactie. We laten zien dat we ons samen sterk kunnen maken voor een goede zaak: sporten toegankelijk maken voor álle kinderen, in het bijzonder voor jeugd die dat om financiële redenen niet kan”, zegt Marianne Vos, ambassadrice van Jeugdsportfonds.  

Veiling

De mensen die shirtsponsor zijn geworden, hebben als eerste het ontwerp van het shirt onder ogen gekregen. Na afloop van de Boels Rental Ladies Tour ontvangen zij een exemplaar van het unieke shirt en veilt het Rabo Liv Team zes gedragen wedstrijdtruitjes via Ebay. 



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl