Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Kastelijn maakt Rabo-Liv compleet

Woensdag 02 september 2015

Women - Yara Kastelijn is de twaalfde renster van het Rabo Liv Team voor het wegseizoen van 2016. Door haar komst en het bijtekenen van Thalita de Jong, Moniek Tenniglo en Anouska Koster is de ploeg voor volgend jaar helemaal rond.

Kastelijn is een pas 18-jarig talent, die zowel in het veldrijden als op de weg uitkomt. Ze is een uitstekend tijdrijdster en ze kan ook in de heuvels prima uit de voeten. Yara rijdt de komende winter nog in dienst van haar huidige crossploeg Guerciotti NL-BE. Het team van oud-profrenner Eddy Bouwmans. Per 1 maart stapt ze over naar het Rabo Liv Team. Kastelijn  hoopt haar ontwikkeling van de laatste jaren bij De Jonge Renner (wegwedstrijden) en Guerciotti (crossen) door te kunnen trekken. “Ik wil heel veel leren bij Rabo. Dat kan nergens beter dan bij de beste wielrensters ter wereld. Gelukkig ken ik al een aantal rensters, dat maakt de overstap wel wat makkelijker.” 

Knauer vertrekt

Naast de komst van Yara kon Eric van den Boom ook het aanblijven van Thalita de Jong, Anouska Koster en Moniek Tenniglo bevestigen. Zij hebben bijgetekend. Met de overige rensters was al in een eerder stadium een akkoord bereikt. Deze zomer contracteerde de ploeg Jeanne Korevaar. De Duitse sprintster Anna Knauer gaat de ploeg na twee jaar verlaten. Het team voor 2016 bestaat uit: Marianne Vos, Pauline Ferrand Prevot, Anna van der Breggen, Lucinda Brand, Roxane Knetemann, Shara Gillow, Thalita de Jong, Kasia Niewiadoma, Moniek Tenniglo, Anouska Koster, Jeanne Korevaar en Yara Kastelijn. 



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl